VirusAlert.nl logo
  29 april 2017 Blog | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | perskamer | colofon | contact
Inloggen:
Twitter
Zoeken ? Powered by Google
Naam:
bankpas hoax
Datum:
13 augustus 2003
Eigenschappen:
LEES DIT GOED, HET IS GEEN GRAPJE!!!

Hoe wordt je bankkaart gestolen?

Je gaat naar een bankautomaat om geld af te halen. Je steekt je kaart In de automaat en dan...niets meer. Je drukt op de toets < Annuleren > om kaart te krijgen, maar het toestel blijft geblokkeerd. Je redeneert, niet erg, ik zal morgen naar de bank gaan om de kaart op te halen (als dit na sluitingstijd is) of direct als de bank open is.

MAAR!!! in beide gevallen loop je van de automaat weg. Als je bij de bank naar binnen gaat krijg je te horen: Neen mijnheer of mevrouw,
uw kaart werd NIET door de automaat ingeslikt. De kaart is niet in ons bezit. Wat is er gebeurd? Uitleg! Enkele slimmeriken hebben een klein
stukje plastic in de gleuf van de automaat ingebracht. De bankkaart wordt in het toestel tegengehouden door een stukje VHS band. Daardoor
kan de automaat de kaart niet lezen en deze ook niet inslikken. Een ander stukje plastic belet dat de kaart wordt teruggegeven.

Indien dit je overkomt, kijk dan goed in de sleuf waar je de kaart hebt ingestoken.
Indien daar een stukje plastic is vastgemaakt (dubbelzijdige plakband),
TREK DIT DAN WEG, en je krijgt je bankkaart terug Kijk goed om je heen, de dief is niet ver weg.

Indien iemand naar je toekomt om te vragen wat er scheelt, GA NIET WEG VAN DE AUTOMAAT. Het is zonder twijfel de dief die komt informeren en je waarschijnlijk zal aanraden
om bij de bank naar binnen te gaan om de kaart terug te vragen.

Hij zal ook zeggen eerst nog eens een poging te doen de kaart te krijgen door je
code in te toetsen. DOE DIT NIET! Indien je twijfelt:
LAAT ONMIDDELLIJK JE KAART BLOKKEREN VIA JE BANK, WACHT NIET!

Stuur dit bericht naar je vrienden en kennissen zodat ze op de hoogte
zijn van de .

Met vriendelijke groet,

Versie 2:

Subject: Pinnen, waarschuwing !!!!!


Onderwerp: Pinnen, waarschuwingRegio Brabant, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht is waar dit momenteel op grote schaal gebeurd,vele slachtoffers gingen u voor, u bent gewaarschuwd!!!!!

Hoe wordt je bankkaart gestolen?

Je gaat naar een bankautomaat om geld af te halen.

Je steekt je kaart in de automaat en dan ... niets meer.

Je drukt op de toets Annuleren om je kaart te krijgen, maar het toestel blijft geblokkeerd. Je redeneert, niet erg, ik zal morgen naar de bank gaan om de kaart op te halen (als dit na sluitingstijd is) of direct als de bank open is. MAAR!!! in beide gevallen loop je van de automaat weg.

Als je bij de bank naar binnen gaat krijg je te horen:

Neen mijnheer of mevrouw, uw kaart werd NIET door de automaat ingeslikt. De kaart is niet in ons bezit.

Wat is er gebeurd? Uitleg!

Enkele slimmeriken hebben een klein stukje plastic in de gleuf van de automaat ingebracht.. De bankkaart wordt in het toestel tegengehouden door een stukje VHS band. Daardoor kan de automaat de kaart niet lezen en deze ook niet inslikken. Een ander stukje plastic belet dat de kaart wordt teruggegeven. Indien dit je overkomt, kijk dan goed in de sleuf waar je de kaart hebt ingestoken.Indien daar een stukje plastic is vastgemaakt (dubbelzijdige plakband), TREK DIT DAN WEG, en je krijgt je bankkaart terug. Kijk goed om je heen, de dief is niet ver weg. Indien iemand naar je toekomt om te vragen wat er scheelt, GA NIET WEG VAN DE AUTOMAAT.Het is zonder twijfel de helpende dief die komt informeren en je waarschijnlijk zal aanraden om bij de bank naar binnen te gaan om de kaart terug te vragen.

Hij zal ook zeggen eerst nog eens een poging te doen de kaart te krijgen door je code in te toetsen.DOE DIT NIET! Indien je twijfelt: LAAT JE KAART BLOKKEREN VIA JE BANK, WACHT NIET!Stuur dit bericht naar vrienden en kennissen zodat ze op de hoogte zijn van deze Truc.Met vriendelijke groet,
 
Link: 

Veilige kortingscodes

Op KortingscodeLab.nl tref je de volgende kortingen en aanbiedingen:
  • Bagageonline kortingscode: 30% Korting op uw bestelling Het bericht Bagageonline kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • Albelli kortingscode: Elke maand een nieuwe kortingscode Het bericht Albelli kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • New York Pizza kortingscode: voor een lekkere pizza deal Het bericht New York Pizza kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • Greetz kortingscode: Korting op diverse cadeaus. Het bericht Greetz kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • Douglas kortingscode: voor de lekkerste parfumerie Het bericht Douglas kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • Vision Direct kortingscode: Korting op brillen & lenzen Het bericht Vision Direct kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • Bitdefender kortingscode: Om Antivirus te kopen met korting! Het bericht Bitdefender kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • 24Dealstore kortingscode: Elke dag tref je hier een nieuwe deal Het bericht 24Dealstore kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.

Wilt u ook VirusAlert.nl steunen met een advertentie? Dat kan hier.

VirusAlert.com De internationale versie van VirusAlert.
MyAlert.nl (tip) Gratis opzegbrieven, abonnement beheer, kasboek en online agenda

© 2001-2017 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/PrivacyVirusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing & Zoekmachine Marketing Bureau - Dutch Consultants RSS