VirusAlert.nl logo
  29 april 2017 Blog | nieuwsbrieven | alerts | links | faqs | partners | adverteren | perskamer | colofon | contact
Inloggen:
Twitter
Zoeken ? Powered by Google
Naam:
Paypal beleidsaanpassing (phishing)
Datum:
10 april 2014
Eigenschappen:
Onderstaand bericht is dus onwaar cq. onjuist, het betreft een phishing bericht.

De verzender probeert op deze manier vertrouwelijke gegevens van de ontvanger te ontfutselen. Reageer niet op de e-mail. Stuur het bericht niet door en verwijder het!


===================================================
De inhoud van het bericht luidt:
===================================================

Van: "PayPal"
Onderwerp: Lees de vernieuwde gebruikersovereenkomst van PayPal
Datum: 10 april 2014 02:30:19 CEST
Aan:
Antwoord aan: "PayPal"


Lees de vernieuwde gebruikersovereenkomst van PayPal
Als dit bericht niet juist wordt weergegeven, klik hier
Voeg paypal@e.paypal.nl aan uw contacten toe zodat onze nieuwsbrieven niet als spam worden gezien.


PayPal


Beleidsaanpassingen in de
PayPal-gebruikersovereenkomst

Beste ,,

PayPal wil online betalen zo makkelijk en veilig mogelijk maken voor onze gebruikers. Dit betekent dat onze Gebruikersovereenkomst zo nu en dan moet worden aangepast.

Om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van de laatste aanpassingen, hebben we ze voor u op een rijtje gezet op onze website:

Wat moet ik doen?

1.Klik hier om de Beleidsaanpassingen te lezen of typ www.paypal.nl in een nieuw browserscherm, ga naar 'Juridische overeenkomsten' en klik vervolgens op 'Beleidsaanpassingen'.
2.Lees de Beleidsaanpassingen goed door. Ze bevatten belangrijke juridische informatie over hoe en wanneer de wijzigingen in onze Gebruikersovereenkomst in werking treden. Klik hier om de Beleidsaanpassingen te lezen.
3.U hoeft niets te doen als u akkoord gaat met de wijzigingen, de aanpassingen treden dan automatisch in werking. Als u het niet eens bent met deze wijzigingen, kunt u op de pagina’s met Beleidsaanpassingen lezen wat u kunt doen.

Let op: de huidige Gebruikersovereenkomst blijft geldig totdat de nieuwe aanpassingen in werking treden.

Met vriendelijke groet,

PayPal


Wachtwoord vergeten | Hulp | Veiligheid | ContactHoe kunt u een spoof of phishing bericht herkennen?

Als Nederlandstalige PayPal-rekeninghouder zult u berichten van PayPal altijd in het Nederlands ontvangen. Wij spreken u altijd aan met uw voor- en achternaam of de bedrijfsnaam van uw PayPal-rekening. Wij vragen nooit om gevoelige informatie zoals rekening- of creditcard gegevens. Onjuist taalgebruik, spelfouten of afwijkende termen duiden op vervalsing. E-mails waarin met klem wordt verzocht een bepaalde actie direct uit te voeren omdat uw rekening gevaar loopt of berichten waarin haast is geboden omdat uw account anders geblokkeerd gaat worden, zijn onbetrouwbaar en kunnen op phishing duiden. Klik, in geval van twijfel, nooit links in verdachte berichten aan. Klik hier om te lezen hoe u zich tegen spoof en phishing kunt beschermen.
Deze e-mail is verzonden naar willem@image-in-image.com, omdat uw e-mailvoorkeuren zijn ingesteld voor het ontvangen van beleidswijzigingsberichten.
Copyright © 1999-2014 PayPal. Alle rechten voorbehouden. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., Société en Commandite par Actions. Gevestigd te: 22-24 Boulevard Royal, L-2449, Luxemburg, R.C.S. Luxemburg B 118 349.===================================================
einde bericht
===================================================
 
Link: 

Veilige kortingscodes

Op KortingscodeLab.nl tref je de volgende kortingen en aanbiedingen:
  • Bagageonline kortingscode: 30% Korting op uw bestelling Het bericht Bagageonline kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • Albelli kortingscode: Elke maand een nieuwe kortingscode Het bericht Albelli kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • New York Pizza kortingscode: voor een lekkere pizza deal Het bericht New York Pizza kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • Greetz kortingscode: Korting op diverse cadeaus. Het bericht Greetz kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • Douglas kortingscode: voor de lekkerste parfumerie Het bericht Douglas kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • Vision Direct kortingscode: Korting op brillen & lenzen Het bericht Vision Direct kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • Bitdefender kortingscode: Om Antivirus te kopen met korting! Het bericht Bitdefender kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.
  • 24Dealstore kortingscode: Elke dag tref je hier een nieuwe deal Het bericht 24Dealstore kortingscode verscheen eerst op VirusAlert Blog.

Wilt u ook VirusAlert.nl steunen met een advertentie? Dat kan hier.

VirusAlert.com De internationale versie van VirusAlert.
MyAlert.nl (tip) Gratis opzegbrieven, abonnement beheer, kasboek en online agenda

© 2001-2017 VirusAlert.nl. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer/PrivacyVirusalert is wordt doorontwikkeld door *Online Marketing Bureau - Springstof Marketing & Zoekmachine Marketing Bureau - Dutch Consultants RSS